TUOTEMERKIT

Huippulaatuisia tahranpoistoaineita, kodin ja kodinkoneiden puhdistusaineita sekä Värin- ja Liankerääjäliinat.

Tuotteet -linkin alla Stain Devils täsmätahranpoistoaineet ja alla olevasta painikkeesta pääset merkin omille sivuilla.

Desinfioivat puhdistusaineet käsille, kotiin ja tekstiileille.

Tuotteet on testattu yleisimpiä viruksia, sienä ja bakteereja vastaan. Raikkaat tuoksut. Jokapäiväiseen käyttöön.


Tekstiilivärit yli 100 vuoden kokemuksella.

Nitorilla on laaja värikartta ja eri värityypit käsin- ja konevärjäykseen. Nitorin tekstiilivärit löydät hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista

PutsOn on Suomessa valmistettu silmälasien puhdistuspyyhe, joka on yksittäispakattuna pyyhkeenä kätevä mukana pidettäväksi ja soveltuu kaikenlaisille linsseille, silmälaseille, aurinkolaseille, visiireille, auton peileille, kännyköille, tableteille yms. pienille pinnoille. Pyyhkeet eivät sisällä alkoholia.

Nitor Natur tuotteita tarvitset kesämökkisi käymälän ja ulkohuussien hajuttomaan ylläpitoon sekä veneiden, leirintäalueiden, linja- ja asuntoautojen ym. septitankkien hoitoon.

Kaikissa tuotteissa on huomioitu niiden vaikutukset ympäristöön ja suurin osa Nitor Natur –tuotteiden vaikutus- ja toimintatavasta perustuukin luonnollisten menetelmien käyttöön, kuten bakteereiden ja hapen toimintaan.

Edistääkseen ihmisten terveyttä ja estääkseen kosteudesta tulevia haittoja, on Espanjalainen Humydry kehittänyt luonnollisiin menetelmiin perustuvan ratkaisun. Humydry tuotteet tasapainottavat kodin asuin- ja muiden tilojen (vene, asuntovaunu jne.) kosteuden terveelliselle tasolle sekä toimivat ilmanraikastimina.

Humydry tuotteet valmistetaan Espanjassa ja Suomessa ne ovat olleet jo n. 20 vuoden ajan.

Nahan hoidon parasta laatua jo vuodesta 1901. Erdal -tuotteet valmistetaan ammattilaisten tekeminä nykyaikaisissa tehtaissa Saksassa ja Itävallassa.

Suomessa Erdalin valikoimasta on myynnissä Nahanhoito- ja puhdistusbalsami, joka on laajakäyttöinen tuote kaikille sileille nahkapinnoille, kuten kalusteille, laukuille, auton istuimille, kengille jne.


Schaebens on suosituin kasvonaamioiden, kaudeudenhoitotiivisteiden ja seerumien valmistaja Saksassa.

Suomessa merkin tiivisteitä ja seerumeita on ollut saatavana vuodesta 2021.

Old Spice on maailmanlaajuisesti tunnettu merkki miesten henkilökohtaiseen hygieniaan. Valikoima sisältää tehokkaita ja trendikkäitä deodorantteja eri tuoksuilla.

FILAn kosmetiikkatuotteet ovat uutuutena valikoimassamme. Valikoimassa on deodorantteja, suihkugeelejä, vartalotuoksuja sekä eau de toilette -tuoksuja.

 
 

TRESS AS on pohjoismainen tuotemerkki, jonka tavoitteena on olla johtava urheilu- ja aktiviteettivälineiden toimittaja pohjoismaissa. Piresma on toiminut Tress:n edustajana Suomessa vuodesta 1988 lähtien.

Lars Laj on laadukas tanskalainen leikkiväline-, ulkokuntoväline- ja puistokalustevalmistaja. Piresman 35 vuoden kokemus viheralan ja leikkipuistovälineiden toimittajana takaa asiantuntevan palvelun ja ratkaisut.

Wescon valikoimassa on melkein mitä vain päiväkotiin voi toivoa. Wescon tuotteet ovat korkealaatuisia, lapsien tarpeet huomioivia, raikkaan värikkäitä ja ne täyttävät julkisten tilojen vaatimukset.

Euronix Sport on espanjalainen padel-kenttien valmistaja. Olemme vuodesta 2015 rakentaneet padel-kenttiä Suomeen. Teemme kentät pelivalmiiksi ja autamme kokonaisuuden suunnittelussa.

Nordic Sport on 1972 perustettu Pohjois-Ruotsalainen yritys, jota pidetään yhtenä maailman johtavista yleisurheiluväline-merkeistä ja nopeasti kasvavana jääkiekkotarvikkeiden valmistajana.