TUOTEMERKIT

Dr. Beckmann on Euroopassa tinkimättömästä laadusta tunnettu puhdistusainemerkki.

Jatkuvat parannukset, tuotekehitys sekä innovaatiot tekevät Dr. Beckmann -tuotteista parhaan valinnan tekstiilien ja kodin puhdistusaineissa. Dr. Beckmann -tuotteisiin voi luottaa, koska laadusta ei tingitä, ympäristönäkökohdat on huomioitu tuotekehityksessä sekä valmistuksessa ja Dr. Beckmann on perheyritys, jossa tehdään tuotteet kuin omaan käyttöön. Tutustu tuotteet -linkistä tai alta.

Sanytol on tunnettu Eurooppalainen tuotemerkki, jonka perustehtävänä on desinfiointi ja puhdistus samassa tuotteessa, ilman voimakkaita valkaisuaineita tai klooria. Sanytolin tuotteet eliminoivat 99,9% bakteereista, viruksista ja sienistä, jotka voivat aiheuttaa monia erilaisia sairauksia.

Sanytol -tuotteita on saatavana kodin pintojen puhdistukseen ja tekstiilien desinfiointiin sekä käsisaippuoihin. Sanytol tuotteet tuoksuvat miellyttäviltä ja tekevät kodista puhtaan ja raikkaan tuoksuisen.

Nitor on 110 vuotta vanha merkki, jolla on laaja kokemus ja asiantuntemus erikoiskemikaalituotteista. Suomessa Nitor on ollut yli 30 vuotta markkinoilla mm. tekstiiliväreillä.

Nitor Tekstiilivärejä on paitsi useita eri värisävyjä myös moneen erilaiseen värjäystarpeeseen ja -tapaan, koneeseen tai käsinvärjäykseen. Oppaissa on lyhyesti opastettu värjäyksen ABC ja tuotteiden yhteydestä löydät lisätietoa. Myös Youtubesta löytyy ohjeita ja vinkkejä värjäysideoihin.

PutsOn on Piresman Suomessa kehittämä silmälasien puhdistuspyyhe, joka on yksittäispakattuna pyyhkeenä kätevä mukana pidettäväksi ja soveltuu kaikenlaisille linsseille, silmälaseille, aurinkolaseille, visiireille, auton peileille, kännyköille, tableteille yms. pienille pinnoille. Pyyhkeet eivät sisällä alkoholia. Niiden puhdistusteho perustuu glykolikoostumukselle, joka kuivuu myös nopeasti ja irrottaa rasvaa tehokkaasti.

PutsOn on yli 20 vuotta vanha tuote. Se valmistetaan edelleen Suomessa.

Nitor Natur tuotteita tarvitset kesämökkisi käymälän ja ulkohuussien hajuttomaan ylläpitoon sekä veneiden, leirintäalueiden, linja- ja asuntoautojen ym. septitankkien hoitoon.

Kaikissa tuotteissa on huomioitu niiden vaikutukset ympäristöön ja suurin osa Nitor Natur –tuotteiden vaikutus- ja toimintatavasta perustuukin luonnollisten menetelmien käyttöön, kuten bakteereiden ja hapen toimintaan.

Edistääkseen ihmisten terveyttä ja estääkseen kosteudesta tulevia haittoja, on Espanjalainen Humydry kehittänyt luonnollisiin menetelmiin perustuvan ratkaisun. Humydry tuotteet tasapainottavat kodin asuin- ja muiden tilojen (vene, asuntovaunu jne.) kosteuden terveelliselle tasolle sekä toimivat ilmanraikastimina.

Humydry tuotteet valmistetaan Espanjassa ja Suomessa ne ovat olleet jo n. 20 vuoden ajan.

Nahan hoidon parasta laatua jo vuodesta 1901. Erdal -tuotteet valmistetaan ammattilaisten tekeminä nykyaikaisissa tehtaissa Saksassa ja Itävallassa.

Suomessa Erdalin valikoimasta on myynnissä Nahanhoito- ja puhdistusbalsami, joka on laajakäyttöinen tuote kaikille sileille nahkapinnoille, kuten kalusteille, laukuille, auton istuimille, kengille jne.


Thermopadilla on jalkojen ja käsien lämmittimiä, jotka ovat helppo kuljettaa mukana niin retkeillessä, talviurheilussa kuin vaikka armeijan leireillä.

Lämmittimien lämpövaikutus kestää jopa 12 tuntia. Lämpö aktivoituu, kun lämmitin pussi saa happea. Tutustu tuotteisiin ja voit tilata niitä suoraan verkkosivuiltamme.Old Spice on maailmanlaajuisesti tunnettu merkki miesten henkilökohtaiseen hygieniaan. Valikoima sisältää tehokkaita ja trendikkäitä deodorantteja eri tuoksuilla.

FILAn kosmetiikkatuotteet ovat uutuutena valikoimassamme. Valikoimassa on deodorantteja, suihkugeelejä, vartalotuoksuja sekä eau de toilette -tuoksuja.

 
 

TRESS AS on pohjoismainen tuotemerkki, jonka tavoitteena on olla johtava urheilu- ja aktiviteettivälineiden toimittaja pohjoismaissa. Tress perustettiin 1982 ja sen pääkonttori on Tanskassa. Piresma on toiminut Tress:n edustajana Suomessa vuodesta 1988 lähtien.

Tressin haluna ja tavoitteena on kehittää ja myydä ympäristöystävällisiä tuotteita kaiken ikäisille, jotka edistävät liikunnan ja aktiivisuuden kulttuuria perustuen positiiviseen vuorovaikutukseen ja kokemuksiin sekä terveyteen.

Lars Laj on laadukas tanskalainen leikkiväline-, ulkokuntoväline- ja puistokalustevalmistaja, jonka tuotteita on toimitettu eri puolille Suomea jo n. 10 vuoden ajan.

Nykyisin Piresma toimii Lars Laj:n edustajana Suomessa. Piresman 35 vuoden kokemus viheralan ja leikkipuistovälineiden toimittajana takaa asiantuntevan palvelun ja ratkaisut. Tuotteet on valmistettu EU:n alueella, ne täyttävät luonnollisesti kaikki turvallisuusnormit ja tuotteiden valmistusmateriaalit kestävät Suomen erilaiset ilmasto-olosuhteet.

Yli 40 vuoden ajan Wescon tavoitteena on ollut täyttää sekä lasten että kasvatus-ammattilaisten tarpeet lasten leikkivälineissä. Vuodesta 2018 olemme tuoneet Wescon ihastuttavat tuotteet Suomeen.

Wescon valikoimassa on melkein mitä vain päiväkotiin voi toivoa. Wescon tuotteet ovat korkealaatuisia, lapsien tarpeet huomioivia, raikkaan värikkäitä ja ne täyttävät julkisten tilojen vaatimukset. Kaikki tuotteet eivät vielä ole verkkokaupassa esillä, joten jos et löydä etsimääsi, olethan yhteydessä.

Euronix Sport on espanjalainen padel-kenttien valmistaja. Euronixin kentät valmistetaan vaadittavien säädöksien ja määräysten mukaan (NIDE 2004 Paddle) sekä noudattaen F.E.P. (Spanish Paddle Federation) vaatimuksia. Ne soveltuvat hyvin Suomen sääolosuhteisiin.

Olemme vuonna 2015 aloittaneet Euronixin padel-kenttien rakentamisen Suomeen ja rakentaneet niitä jo kymmeniä. Teemme kentät pelivalmiiksi ja autamme kokonaisuuden suunnittelussa.

Nordic Sport on 1972 perustettu Pohjois-Ruotsalainen yritys, jota pidetään yhtenä maailman johtavista yleisurheiluväline-merkeistä ja nopeasti kasvavana jääkiekkotarvikkeiden valmistajana.

Nordic Sportin tuotteet kehitetään yhdessä huippu-urheilijoiden kanssa, jotta ne vastaavat parhaiden asiantuntijoiden vaatimuksia. Siksi tuotteita käytetäänkin laajasti suomalaisissa ja kansainvälisissä yleisurheilukilpailuissa ja myös parhaat suomalaiset keihäänheittäjät luottavat Nordic Sportin keihäisiin.