Schaebens on vuosikymmeniä edustanut korkeinta laatua kauneudenhoitonaamioissa, -seerumeissa ja tiivisteissä. Schaebens on Saksan suosituin merkki naamioissa. Suomessa on tällä hetkellä kaupoissa kauneustiivisteet ja -seerumit.

Schaebens C-Vitamiinia sisältävä tiiviste

Nopea energianlisäys ihollesi! Raikas ja hedelmäinen intensiivinen hoitotiiviste antaa välittömästi lisää energiaa ja tasoittaa ensimmäisiä juonteita ja ryppyjä. Pehmeä rakenne, jossa on C-vitamiinia, E-vitamiinia ja arvokkaita kasviöljyjä, kuten jojoba- ja manteliöljyä, antaa ihollesi todellisen energialisäyksen.

Se parantaa ihon kosteustasapainoa ja suojaa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta. Ihosi näyttää sileämmältä, tasaisemmalta ja täydellisesti hoidetulta.


TULOS: Välitön vaikutus - energiaa, hehkua ja ihon sileyttä

SOVELTUU: kaikille ihotyypeille

SISÄLTÖ: 5 kapselia 5 käyttökertaa varten

VEGAANI

Schaebens Perfect skin -tiiviste

Schaebens hyaluronihappoa sisältävä seerumi

Erittäin tehokas apu kosteutta kaipaavalle iholle! Tiivistetty, mutta kevyt koostumus lyhyt- ja pitkäketjuisilla hyaluronihapoilla, on tehokas seerumi sileää ja kosteutettua ihoa varten. Hyaluronihappo pystyy varastoimaan kosteutta ja suojaa siten ihoa kuivumiselta.

Helposti avattavassa ampullissa oleva seerumi levittyy ja imeytyy helposti. Ensimmäiset juonteet tasoittuvat välittömästi. Kaunis, optimaalisesti kosteutettu iho, joka on täynnä hehkua ja energiaa

TULOS: Välitön vaikutus - enemmän kosteutusta ja täydennystä

SISÄLTÖ: 3 x 1 ml 3 käyttökertaa varten

Schaebens Ikääntyvän ihon anti-aging tiiviste

Schaebens Yöllä uudistava tiiviste