Schaebens on vuosikymmeniä edustanut korkeinta laatua kauneudenhoitonaamioissa, -seerumeissa ja tiivisteissä. Schaebens on Saksan suosituin merkki naamioissa. Suomessa on tällä hetkellä kaupoissa kauneustiivisteet ja -seerumit.

Schaebens C-Vitamiinia sisältävä tiiviste

Nopea energianlisäys ihollesi! Raikas ja hedelmäinen intensiivinen hoitotiiviste antaa välittömästi lisää energiaa ja tasoittaa ensimmäisiä juonteita ja ryppyjä. Pehmeä rakenne, jossa on C-vitamiinia, E-vitamiinia ja arvokkaita kasviöljyjä, kuten jojoba- ja manteliöljyä, antaa ihollesi todellisen energialisäyksen.

Se parantaa ihon kosteustasapainoa ja suojaa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta. Ihosi näyttää sileämmältä, tasaisemmalta ja täydellisesti hoidetulta.


TULOS: Välitön vaikutus - energiaa, hehkua ja ihon sileyttä

SOVELTUU: kaikille ihotyypeille

SISÄLTÖ: 5 kapselia 5 käyttökertaa varten

VEGAANINEN

EI SISÄLLÄ: Mikromuoveja, PEG, silikonia, parafiinia, väriaineita

Schaebens Perfect skin -tiiviste

Välittömästi täydellinen iho! Samettimainen tiiviste piilottaa pienet puutteet hetkessä. Rypyt vähenevät, ihon kiilto himmenee ja koostumus saa huokoset näyttämään pienemmiltä.

Valoa heijastavat mineraalipigmentit lisäävät ihon kirkkautta ja saavat ihon näyttämään tasaiselta. Vaalea sävy mukautuu ihon sävyyn ja antaa mattapintaisen lopputuloksen.

TULOS: Visuaalisesti tasainen, täydellisempi iho. Iho näyttää samettiselta ja sileältä.

SOVELTUU: kaikille ihotyypeille

SISÄLTÖ: 5 kapselia 5 käyttökertaa varten

VEGAANINEN

EI SISÄLLÄ: Mikromuoveja, PEG, parafiineja, allergiaa aiheuttavia tuoksuja

Schaebens hyaluronihappoa sisältävä seerumi

Erittäin tehokas apu kosteutta kaipaavalle iholle! Tiivistetty, mutta kevyt koostumus lyhyt- ja pitkäketjuisilla hyaluronihapoilla, on tehokas seerumi sileää ja kosteutettua ihoa varten. Hyaluronihappo pystyy varastoimaan kosteutta ja suojaa siten ihoa kuivumiselta.

Helposti avattavassa ampullissa oleva seerumi levittyy ja imeytyy helposti. Ensimmäiset juonteet tasoittuvat välittömästi. Kaunis, optimaalisesti kosteutettu iho, joka on täynnä hehkua ja energiaa

TULOS: Välitön vaikutus - enemmän kosteutusta ja täydennystä

SISÄLTÖ: 3 x 1 ml 3 käyttökertaa varten

EI SISÄLLÄ: mikromuoveja, PEG, silikonia, parafiinia, väriaineita

Schaebens Ikääntyvän ihon anti-aging tiiviste

Rypyt johtuvat biologisesta ikääntymisestä, stressistä, ympäristövaikutuksista ja alhaisesta ihon kosteudesta. Schaebens Mature Skin Anti-Age -tiiviste auttaa taistelemaan ryppyjä vastaan ja antaa iholle raikkaan, nuoremman ilmeen. Se sopii kaikille ihotyypeille. Q10:n, ginseng-uutteen, purasruoho- ja echiumöljyn aktiiviainekompleksin sisältävä koostumus stimuloi luonnollista uusiutumisprosessia ja parantaa näkyvästi ihon rakennetta.

Anti-Age-tiivistekapseleiden säännöllinen käyttö voi vähentää ryppyjen syvyyttä, lisätä ihon kimmoisuutta ja parantaa ihon kosteutta.

TULOS: Ihosta tulee huomattavasti tasaisempi, joustavampi ja se näyttää nuoremmalta ja hyvin hoidetummalta.

SOVELTUU: kaikille ihotyypeille

SISÄLTÖ: 7 kapselia 7 käyttökertaa varten

VEGAANINEN

EI SISÄLLÄ: Mikromuoveja, PEG, parafiinia, väriaineita, allergiaa aiheuttavia tuoksuja


Schaebens Yöllä uudistava tiiviste

Rauhallinen ja terveellinen uni on tärkeää elimistölle uudistuakseen. Kun kehomme saa energiaa uuteen päivään, monet biologiset prosessit alkavat puhdistaa ja uudistaa soluja. Tukeakseen ihon uusiutumisvaihetta optimaalisesti Schaebens on kehittänyt tehokkaan Night Repair -tiivisteen. Yöaikaan ihmisen iho on erityisen vastaanottavainen, jolloin sen sisältämät hoitoaineet voivat vaikuttaa paremmin.


Schaebens Night Repair -tiiviste sisältää runsaasti hoitavia aineita, kuten pro-retinolia, keramideja, manteli- ja jojobaöljyä. Tämä tiiviste ei ainoastaan tue ihon solujen uusiutumista, vaan myös kosteuttaa ja vähentää ryppyjä sen aktiivisten ainesosien kanssa.

TULOS: Säännöllinen käyttö vähentää ryppyjä ja tasoittaa. Iho näyttää tasaisemmalta, rennommalta ja täysin uudistuneelta heräämisen jälkeen.

SOVELTUU: kaikille ihotyypeille

SISÄLTÖ: 5 kapselia 5 käyttökertaa varten

VEGAANINEN

EI SISÄLLÄ: Mikromuoveja, PEG, silikoonia, parafiinia, väriaineita