Dr. Beckmann tuotteet tunnetaan laadusta. Siitä ei tuotekehityksessä tingitä ja se on yksi n. 85-vuotiaan tuotemerkin pitkän menestyksen avaimista. Dr. Beckmann on lisäksi etulinjassa huolehtimassa, että ympäristön kuormitus tuotannossa minimoitaisiin. Tehdas ja varasto toimivat pääosin katolla olevien aurinkopaneelien tuottamalla aurinkoenergialla, tuotannon ainesosat ja tarvikkeet tuotetaan mahdollisimman lähellä tehdasta, vähintään EU-alueella, kartonkipakkaukset ovat kierrätysmateriaalia ja kierrätysmateriaalin käyttöastetta kasvatetaan jatkuvasti, tuotteet eivät sisällä mikromuoveja jne.

Dr. Beckmann Stain Devils tahranpoistajat eli Tahrapeikot verkkokaupasta

Dr. Beckmann Stain Devils -tahranpoistajat ovat täsmätahranpoistajia. Ne on suunniteltu poistamaan tiettyjä hankalia tahroja, joihin yleiset tahranpoistajat eivät tehoa. Stain Devils -tahranpoistajia löytyy lähes jokaiseen tahrapulmaan. Jos voit arvioida syntyneiden tahrojen aiheuttaja-aineen, löytyy tehokkaimmat tahranpoistajat Stain Devils -valikoimasta. Yleisimmin käytetyt löytyvät verkkokaupastamme, mutta olethan yhteydessä, jos tahrasi ei löydy näiden kohdalta.

Stain Devils tahranpoistajia on saatavana rajoitetusti kaupoista, mutta myymme niitä kuluttajille myös suoraan verkkokauppamme kautta. Verkkokaupassa on lisätietoa ja tuotteiden käyttöohjeet ym.

Stain Devils
Hedelmät & Juomat

Mm. tahroille: Punaviini, Hedelmä, Kahvi, Tee

Stain Devils
Rasvat & Kastikkeet

Mm. tahroille: Suklaa, voi, öljy- ja muut salaattikastikkeet, sinappi, majoneesi

Stain Devils
Ruoste & Deodorantti

Mm. tahroille: Ruoste, deodorantti, hiki

Stain Devils
Luonto & Kosmetiikka

Mm. tahroille: Ruoho, multa, meikki, rajauskynä, hiekka, siitepöly, voide, hajuvesi