Suomessa vaihtuvat vuodenajat aiheuttavat kausia, jolloin erilaiset bakteerit, virukset ja sienet leviävät herkemmin aiheuttaen ikäviä tartuntoja ja sairauksia. Haitallisten mikrobien eliminointia ja kodin hygieniaa voi parantaa Sanytolin puhdistavilla ja desinfioivilla tuotteilla. Puhdistusaineet ovat tehokkaita likaa vastaan ja samalla ne poistavat 99,9% sienistä, viruksista ja bakteereista ilman kloorivalkaisua.

Sanytolin desinfiointi on kolmitehoinen ja testattu EN-standardien mukaan bakteereja (5 min), sienitauteja (15 min) ja A-influenssaviruksia H1N1 (10 min) sekä nyt myös koronaviruksia vastaan. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja.

Tuotteet sisältävät biosidejä, joita tulee käyttää huolellisesti. Tutustu aina etikettiin ja käyttöohjeisiin ennen käyttöä.

Sanytol tuotteet löydät kaikista hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista siivousaineosastolta.

Sanytol -tuotteet sertifioitu koronaviruksia vastaan

Sanytol valikoimamme tuotteet on testattu ja sertifioitu nyt myös koronaviruksia vastaan.

Sanytol monikäyttöiset puhdistus- ja desinfiointipyyhkeet, -suihke sekä lattia ja pinnat -puhdistusaine eliminoivat COVID-19 tautia aiheuttavan SARS-COV2 viruksen.

Testaus suoritettiin ulkopuolisen testauslaitoksen toimesta ja normin UNE EN 14476: 2014 (European efficacy norm UNE EN 14476: 2014 Chemical disinfectants and antiseptics -Quantitative suspension test for the evaluation of viricidal activity in the medical area - Testmethod and requirements) mukaisesti.

Sanytol puhdistus- ja desinfiointiaine -sprayt

Sanytol -suihkeet puhdistavat kotisi pinnat ja eliminoivat bakteerit tehokkaasti ilman klooria. Suihkeita käytetään tavallisten puhdistussuihkeiden tapaan ja niissä on hyvä raikas tuoksu.

Sanytol puhdistus- ja desinfiointiaine Kylpyhuone 500 ml on suunniteltu puhdistamaan erityisesti saippuan ja kalkin jäänteet sekä eliminoimaan bakteerit ja sienet kodin kosteista kylpyhuone, wc ym. -tiloista.

Sanytol puhdistus- ja desinfiointiaine Keittiö 500 ml huolehtii keittiön pintojen bakteerittomuudesta. Keittiön hygieniasta on hyvä pitää huolta, sillä keittiön pinnoilla voi olla monia ei toivottuja taudinaiheuttajia ja bakteereja kuten listeriaa ja salmonellaa, jotka voivat saastuttaa ruoka-aineita.

Sanytol monikäyttöinen puhdistus- ja desinfiointiaine 500 ml on tarkoitettu yleisesti kodin pinnoille ja se eliminoi bakteereja, sieniä ja viruksia esim. oven kahvoista, istuimista, lastenhoitotarvikkeista, jäteastioista, kaakelit, wc-istuimet, sähkölaitteiden pinnat (valokatkaisijat), pöydiltä, matoista, jne. Monikäyttöistä suihketta on saatavana kahta eri tuoksua: raikas eukalyptus ja greippi.

UUTUUS: Monikäyttöinen puhdistus- ja desinfiointiaine nyt myös raikkaan GREIPIN tuoksuisena.

Sanytol Monikäyttöinen desinfiointipyyhe

Puhdistaa ja desinfioi nopeasti ja kätevästi kodin pinnat. Kuten muutkin Sanytol puhdistus- ja desinfiointituotteet, Sanytol desinfiointipyyhkeet poistavat 99,9% sienistä, viruksista ja bakteereista kodin pinnoilta. Samalla poistuu lika ja puhdas pinta saa raikkaan eukalyptuksen tuoksun.

Pyyhkeet ovat käteviä esimerkiksi flunssakautena, jolloin virukset tarttuvat helposti kaikista useimmin kosketetuista pinnoista, kuten valokatkaisijoista, ovenkahvoista, tuolinojista, pöytätasoista ym. pinnoilta. Desinfiointipyyhkeillä pidät kotiasi hygieenisempana ja vähennät pöpöjen leviämistä sekä tartuntojen riskiä.

Pakkauksessa 24 isoa tai 48 pienempää pyyhettä. Isot pyyheet jaettavissa kahdeksi repäisyviivan avulla.Sanytol puhdistus- ja desinfiointiaine Lattia ja pinnat

Tehokas ja riittoisa puhdistusaine 1000 ml, joka samalla auttaa pitämään kodin hygienisena eliminoimalla 99,9% bakteereista, viruksista ja sienistä. Lattia ja pinnat puhdistusaine on laimennettava tiiviste ja se tuoksuu ihastuttavan raikkaalta eukalyptukselta, joka antaa kodille miedon ja puhtaan tuoksun.

Soveltuu laimennettuna suurille pinnoille kuten lakatuille parketeille, kaakeleille, laminaattipinnoille sekä muovi- tai posliiniesineille kuten kissojen hiekkalaatikot, jätastiat, eväslaatikot, lelut, lastenhoitotuotteet jne.

Parhaimman lopputuloksen virusten, bakteerien ja sienten eliminointiin saat antamalla aineen vaikuttaa 15 min ennen aineen huuhtelua pois. Lemmikit ja lapset tulee pitää erossa käsitellyistä esineistä tai tekstiileistä kunnes ne ovat puhdistuksen jälkeen kokonaan kuivuneet ja tuulettuneet.

- Ei sisällä valkaisuaineita

- Poistaa lian ja rasvan

- Ei tahraa tai vahingoita materiaaleja


Sanytol tuotteet löydät kaikista hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista siivousaineosastolta.

Sanytol Desinfiointiaine vaatteille 500 ml ja 1 litra

Sanytol desinfiointiaine tekstiileille poistaa sieniä, viruksia ja bakteereja vaatteista ja muista tekstiileistä kone- tai käsinpesun aikana kaikissa lämpötiloissa. Ei sisällä kloorivalkaisua.

Tekstiilien desinfiointia suositellaan tartuntatapauksessa tai niiden estämiseksi. Myös tekstiilit, joiden lika tai tahrat ovat bakteereille mieluisia kasvualustoja ja joita pestään matalissä lämpötiloissa, on hyvä desinfioida pöpöjen eliminoimiseksi. Tällaisia ovat mm. kestovaipat, likaiset vauvan vaatteet, alusvaatteet, sekä veri-, maito- tai muut valkuaisainepohjaiset tahrat.

Desinfiointiaine poistaa mm. seuraavia: Staphyloccus aureus, Escherichia coli, Enterococcus hirae, Candida albicans, A-Influenssavirus, jne.

Sanytol vaatteiden desinfiointiainetta voidaan käyttää kaikkien pesuaineiden kanssa konepesun yhteydessä. Ainetta kaadetaan huuhteluaineen sijaan huuhteluainelokeroon (45 ml eli n. korkillinen), jonka jälkeen käynnistetään pesuohjelma pesuaineineen normaalisti.

Käsinpesussa desinfiointiainetta kaadetaan tekstiilin huuhteluveteen ja annetaan vaikuttaa 15 minuuttia, jonka jälkeen tekstiili huuhdellaan kevyesti.

Sanytol Desinfioiva nestesaippua

Suurin osa tartuntataudeista välittyy käsien kautta. Siksi käsien peseminen on edelleen yksinkertaisin tapa estää infektioiden, kuten E. coli, Salmonella, Listeria, Staphylococcus aureus tai influenssavirus A (H1N1) leviämistä.

Sanytol desinfioivan ja kosteuttavan nestesaippuan koostumus perustuu luonnollisiin Aloe Veran ja vihreän teen kosteuttaviin ja hoitaviin ominaisuuksiin. Sanytol nestesaippua pesee kädet puhtaiksi, raikkaiksi, pehmeiksi ja miellyttävän tuoksuisiksi. Dermatologisesti testattu. Hypoallergeeninen. Kliinisesti testattu. Ilman parabeeneja.

Tämä tuote on kaksitoiminen: Standardin EN 1276 (1 min) mukaisesti bakteereja tappava ja standardin EN 14476 (1 min) mukaisesti tehoaa A-virukseen (H1N1).