Humydry -tuotteet ovat ratkaisu huoneilman ja tilojen liikakosteuden poistoon ja ilman kuivaukseen normaalille tasolle. Ne tasapainottavat kodin asuin- ja muiden tilojen kosteuden terveelliselle tasolle sekä raikastavat huoneilman. Valikoimaan kuuluu myös hyvän tuoksuisia ilmanraikastimia kodin eri kohteisiin. Humydryn kosteudenpoisto ja ilman kuivaus perustuu luonnollisiin menetelmiin ja useat tuotteet ovat kestokäyttöisiä, joihin vain vaihdetaan kosteutta keräävät pussit.

Humydry kosteudenpoistajat / ilmankuivaimet ovat erinomaisia tuotteita vajaan, varastoon, veneeseen, kesämökille ym. tilaan, jossa ilmanvaihto on aika-ajoin puutteellista tai kosteuden määrä on suuri.

Humydry -tuotteita on saatavana Tokmannilla, rautakaupoissa ym. tai voit ostaa niitä suoraan verkkokauppamme kautta.

Kosteudenpoistaja ja ilmanraikastaja 2in1

Pieni kätevä liiallisen kosteuden poistaja, joka samalla raikastaa huoneilman. Kätevä ja helppo laittaa halutessaan huomaamattomaan paikkaan esimerkiksi kaapin päälle tai hyllylle. Estää tunkkaisen hajun, homeen ja sienten muodostumisen.

Humydry 2in1 Kosteudenpoistajia/ilmanraikastimia on saatavana kuutta eri tuoksua.

Asetetaan turvalliseen paikkaan lasten ulottumattomiin.

Saatavana hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista.

Humydry Compact kosteudenpoistaja, neutraali

Soveltuu n. 35 m3 tilaan.

Uudelleen täytettävä Humydry Compact kosteudenpoistaja ja ilmankuivain, joka soveltuu n. 35 m3 tilaan, kuten esim. asuntovaunuihin tai –autoihin, mökin varastoon, kellariin ym.


Sisältää annostelusäiliön ja raepussin, joka kerää ilmasta säiliöön ylimääräisen kosteuden tasapainottaen sen terveelliselle 55-65% tasolle. Ei sisällä tuoksua. Kun rakeet ovat liuenneet, nesteen voi kaataa pois viemäriin ja säiliöön asetetaan uusi raepakkaus tai tabletti.


Saatavana myös 3+1 Säästöpakkaus, jossa valmiiksi 3 täyttöpakkausta mukana.


Lisätietoa kosteudesta, sen haitoista ja kosteudenpoistosta löydät kosteudenpoisto-oppaastamme.

Kosteudenpoistaja Magnum, neutraali

Soveltuu 80 m3 tilaan.

Humydry Magnum kosteudenpoistajassa, ilmankuivaimessa on suurin imukyky. Se soveltuu parhaiten juuri sellaisiin tiloihin, joissa usein on vähäisempi tuuletus ja kostea ilma, kuten kellareihin, autotalleihin, veneisiin talvisäilytyksessä, varastoihin, askartelutiloihin ja muihin isoihin tiloihin aina 80 m3 asti. Suuren imukykynsä ansiosta Magnum myös kestää kauan. Käytännöllinen kestokäyttöpakkaus, johon voi vaihtaa uuden kosteudenkerääjän, ilmankuivaajan säiliön täytyttyä. Neutraali tuoksu.

Sisältää annostelusäiliön ja raepussin, joka kerää ilmasta säiliöön ylimääräisen kosteuden tasapainottaen sen terveelliselle 55-65% tasolle. Kun rakeet ovat liuenneet, nesteen voi kaataa pois viemäriin ja säiliöön asetetaan uusi raepakkaus.

Lisätietoa kosteudesta, sen haitoista ja kosteudenpoistosta löydät kosteudenpoisto-oppaastamme.

Ripustinpussi

Poistaa liiallisen kosteuden aiheuttaman pahan hajun, tunkkaiset tuoksut ja estää homeen syntymisen sekä kellastumia tekstiileissä.

Ripustinpussissa on erillinen raepussi, jonka rakeet keräävät ylimääräistä kosteutta ja liukenevat sitten vedeksi pussin alaosaan. Rakeiden loppuessa, voi kerääntyneen veden kaataa pois viemäriin ja asettaa ripustinpussiin uuden täyttöreapussin.

Sopii ripustettavaksi erityisesti paikkoihin joissa huono ilmanvaihto esim. varastoihin, kesämökeille,veneisiin, asuntovaunuihin, -autoihin ja vaatekaappeihin. Saatavana myös kätevä ja turvallinen täyttöpakkaus.
Ripustinpussi on hajustamaton.

Humydry Jääkaappiraikastin

Jääkaappiraikastin imee itseensä vieraat hajut jääkaapissa aktiivihiilirakeiden avulla. Sisältää 100% hajuttomia, luonnonmukaisia puhtaita aktiivihiilirakeita. Voimakkaan tuoksuiset elintarvikkeet kuten juusto, sipuli tai kala eivät päässe antamaan hajua/makua maitoon, voihin tms. joten ruokien ja elintarvikkeiden oma maku säilyy.

Toimii n. 3 kuukautta.

Saatavana hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista.

Humydry Jäteastian raikastin

Hajuton jäteastia, raikkaampi keittiö. Humydry Jäteastian raikastaja poistaa hajuja ja siinä on miellyttävä sitrusmainen tuoksu.

Pakkaus sisältää 4 raikastinta. Vaikutusaika n. 4-6 viikkoa.

Humydry Vaatekaapin raikastin

Pitkään säilytettävät tai kosteutta keränneet vaatteet voivat alkaa vähitellen aiheuttaa ummehtunutta tuoksua vaatekaapissa. Näin voi käydä esim. purjeveneessä, mökillä tai asuntoautossa. Humydry Vaatekaapin raikastin pitää vaatekaapit raikkaina.

Pakkaus sisältää 4 raikastinta. Vaikutusaika n. 4-6 viikkoa.

Humydry Vaatesuoja

  • Ilmanraikastin laventeliuutteella
  • Tehokas vaatesuoja seetriuutteella
  • Suojaa vaatteita reikiintymiseltä

Pakkaus sisältää 4 raikastinta/suojaa. Vaikutusaika n. 3-4 viikkoa.